Menu

Fyll opp din kunstsamling

Kunst er noe vi alle elsker. Den har vært med oss siden tidenes morgen da vi skapte hieroglyfer og helleristninger. Kunst er rett og slett vår måte å få våre budskap ut på. Den dag i dag har kunst som alle andre felt blitt kommersialisert, men det er absolutt ikke noe galt med dette. Kunstnerne fortjener den hederen og æren de får, og ikke minst det bidraget økonomisk de får tilbake. Det å være en kunstner er ikke bare enkelt, og de får sjelden mye ekstra penger inn, det vil si med mindre de er blant de få verdenskjente kunstnerne. Dermed er kommersialiseringen helt essensiell, og dersom du støtter god kunst, så bør du i grunn støtte denne også.

En god måte å støtte kunstnerne på er uten tvil å kjøpe deres malerier. Et enda ytterligere steg er å bygge opp en samling av kunst. Dette har blitt mer og mer populært blant nordmenn over årene. Det handler nok aller helst om at vi faktisk har råd til dette, men også at vi virkelig vil det. Kunst er tross alt den beste måten å innrede våre hjem på og å vise at vi er bevisste på design. Visste du forresten at nordmenn er det folkeslaget i verden som bruker aller mest på interiør? Derfor kommer det kanskje ikke som noen overraskelse at vi er blant de som bruker aller mest på kunst også. Og har du ikke råd akkurat nå, så kan et lån fra centum.no være en god ide. Det er jo tross alt sånn at en plutselig snubler over et flott maleri, og da gjelder det å ha midlene tilgjengelig. Når du uansett skal få disse pengene inn på konto fra lønning på Mandag, så hvorfor ikke bare hoppe ut i det med lånte penger i dag?

Norge er blant de landene i verden med de aller dyktigste kunstnerne. Dette har ingenting å gjøre med miljø, gener eller andre slike faktorer. Det har alt å gjøre med at vi har en befolkning som elsker kunst og investerer store summer i dette. Resultatet er at mange mennesker velger å søke etter en karriere innen kunst rett og slett fordi det er gunstig for dem. Det er rett og slett en vakker trend vi har bygd opp her til lands, og det er en trend vi bør fortsette så langt inn i fremtiden som mulig. Vi fortjener å ha de beste kunstnerne, og våre kunstnere fortjener å ha et folk som står bak dem og støtter dem i deres kamp for å overleve. De kjemper også for å overleve innenfor et yrke hvor de deler fra sitt liv. Hvilken fantastisk disiplin kunst er. Skaff deg en større kunstsamling i dag, og støtt et felt som er helt fantastisk!