Menu

Kunst i det hverdagslige

Det er ikke alltid man tenker på at det meste man ser rundt seg er laget for å være estetisk fint og det er designet for å være praktisk. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan nettopp du kan se kunsten i det hverdagslige.

Hva er kunst?

Dette spørsmålet er det en rekke mennesker som har prøvd å svare på, men de aller fleste er uenig i hva kunst faktisk er. Derfor må du kanskje selv gjøre deg opp en mening om hva du mener at kunst er.

Når du ser på telefonen din, så er jo den et kunstverk i seg selv, fordi den består av flere deler. Bare se på teknikkdeler og hva den består av, hver av disse tingene er designet for at telefonen din skal fungere best mulig. Dette er det mange som ikke tenker på, men de som har designet og laget telefonen din har ikke tenkt på annet.

Hvordan lage kunst?

Det er mulig å bruke teknikkdelene til telefonen din til å lage kunst. Dette er det mange som har gjort før, men det er jo mulig for deg å gjøre det samme. Hvis du for eksempel må bytte ut en del, så har du jo en del du kan bruke til kunstneriske formål. Enten det er å lage smykker, skulpturer eller kanskje bruke denne teknikkdelen som en pensel?

Det er jo slik at det er vi som mennesker som driver kunsten videre, så det er jo opp til deg og dine kreative tanker å ta det enda et hakk videre!

Kunst for kunstens del

Det er mange som mener at det ikke er kunst før man tjener penger på det. Det er jo absolutt ikke sånn for alle, men det å ha en hobby der du kan gjenbruke gamle ting er en kunst i seg selv. Dette gjør at du vil skape verdier i form av penger du ikke brukte. Dette er spesielt bra i disse tider, ettersom fokuset er på forbruk. Det er derfor det kan lønne seg å kjøpe reservedeler til sin egen telefon, istedenfor å kjøpe en helt ny en. Vi er sikre på at du kommer til å finne en kunstner i deg, uansett hva du velger å gjøre!