Menu

GNP Energy – uavhengig leverandør av nordisk strøm

I 2017 vant GNP Energy Gaselleprisen. Det vitner om et selskap i vekst og fremgang. Hovedkontoret ligger i Sandefjord, hvor 27 dedikerte ansatte leverer nordisk strøm til Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Selskapet ble startet i 2010 og medarbeiderne har lang fartstid i kraftbransjen, og ikke minst innenfor kundeservice.

Ambisjoner om den beste kundeservicen

En av hemmelighetene bak den fenomenale veksten til GNP Energy, er rett og slett god kundeservice. Det sier seg selv at produktene også er gode, men det vender vi tilbake til lengre nede i artikkelen.

Ambisjonen er å bli den beste strømleverandøren i Norge på kundeservice. GNP Energy har alltid fokusert på å kunne tilby forbrukeren den aller billigste strømmen, og det innebærer at bedriften skal drives særdeles kostnadseffektivt. Så, i stedet for prangende lokaler og gigantiske markedsføringsbudsjetter, satser de på fornøyde kunder. Fornøyde kunder har alltid hatt en tendens til å spre det glade budskapet, og dette er en særdeles effektiv markedsføringsstrategi. GNP Energy er en profesjonell bedrift og vet selvfølgelig hvor viktig ordentlig markedsføring er – men en kostbar kampanje virker ikke så godt uten tilfredse kunder.

Les mer her om GNP Energy.

Brukervennlighet

Som kunde er det viktig å vite at du kan få hjelp og informasjon når du trenger det. Det handler om å føle seg verdsatt som kunde. Allerede fra det øyeblikket du velger å bli kunde hos GNP Energy, så opplever du både brukervennlighet og smidighet. Det tar kun et par minutter å bli kunde og GNP Energy ordner alt med din tidligere strømleverandør.

Hjemmesiden er oversiktlig, og ”Min side” forteller deg alt du trenger å vite. Hvis du heller vil kontakte GNP på mail eller per telefon, så kan du være sikker på å få svar så fort som mulig.

Hvis det likevel skulle være noe du ikke kan få svar på umiddelbart, så finner du svar på det meste på den omfattende FAQ-siden.

Forskjellige pakker til forskjellige behov

Vi er alle sammen forskjellige og vi har alle sammen forskjellige behov. Hos GNP Energy kan du velge mellom 4 forskjellige pakker.

Hvis du gjerne vil ha full oversikt over utgiftene, så er Leilighetspakka perfekt. Pakken inkluderer et årlig forbruk på 12.000 kWh, og passer for eksempel perfekt for den studerende.

Huspakka inkluderer et strømforbruk på 25.000 kWh, mens Hyttepakka har et årlig forbruk på 10.000 kWh inkludert. Hvis ikke annet er avtalt, så er det ingen bindingstid på denne pakken. Det samme gjelder Folkepakka. Her får du strøm til forvaltningspris med en Fornøydgaranti! Hvis du ikke er fornøyd, så får du tilbake fastleddet for inntil 6 måneder.

 

Klikk her og les mer om GNP Energy.