Menu

Hva er egentlig bra kunst?

Det er jo veldig relativt hva som er egentlig er kunst og spesielt hva som er bra kunst.

Vi begynner jo alle i barnehagen med å lage ulike armbånd og å perle, men er dette kunst? For barna er det jo kunst, men for oss voksne er det jo ikke alltid det.

Derfor må man se på perspektivet på hva som regnes som kunst. For mange er det viktig å få kunsten ut til folket slik at det blir sett.

Å lage ting

En mur eller en hylle fra byggmax kan jo være et kunstverk i seg selv om man bare ønsker å se det. Dette gjenkjennes ofte av folk som vet hvor vanskelig det er å lage en mur og en hylle, mens andre som ikke har denne kunnskapen ser ikke den samme verdien.

Det å kjøpe kunst

Det å kunne kunsten å investere i kunst, er jo også en kunst i seg selv, Det å tjene penger jo en stor del av dette, men du hjelper jo også å støtte bransjen.

Så hva er egentlig bra kunst?

Det har vi ikke noe svar på, fordi hva jeg synes er bra kunst vil være forskjellig fra hva slags kunst det er du liker. Dette er det som er så utrolig bra med kunst, fordi det når ut til så mange mennesker hele verden rundt. Det er også spennende hvordan vi kan finne sammen i kunsten og hvordan den er en så stor del av livet til mange av oss uten av vi innser det selv.

Så vi anbefaler deg å tenke over, hva mener du er god kunst for deg?

Hva er det du liker aller best med kunst og kultur?