Menu

Vil du starte nettbutikk? Dette trenger du!

Det har aldri vært så mye handel på nettet som akkurat nå. Om du har lyst til å starte en suksessbedrift med netthandel som basis – sørg for å være godt forberedt.

Det er viktig å ta for seg av mulighetene mens de er der. Og er det en mulighet som er tilstede akkurat nå så er det netthandel.

Dersom du allerede har en nettbutikk – gratulerer. For dette kan være noe av det lureste du kan finne på dersom du har en drøm om å tjene penger på nettet. Folk handler på nettet mer enn noen gang tidligere – også her i vårt langstrakte land.

Og det vil kanskje overraske deg hvor mye nordmenn faktisk handler for. Er du smart begynner du allerede nå å planlegge en nettbutikk.

Planlegg din nettbutikk

Først og fremst handler det om å finne en nisje. Aller helst en nisje med produkter som du har litt peiling på, men dette er ikke noe must. Det viktige er selvsagt at du klarer å komme i kontakt med kjøperne. Dette handler i stor grad om å velge en nisje med søkeord som det ikke er altfor stor konkurranse om.

Glem heller ikke at du ikke trenger tusenvis av produkter for å skape en god og inntjenende nettbutikk, for mye er gjort om du selger tre til fire produkter til et spesielt lukrativt segment.

Hjemmekontoret

Sørg for at du har et godt hjemmekontor, og at alt er gjort klart til jobbing. Møbler og belysning er viktige detaljer, og følg linken her for mer informasjon om belysning til hjemmekontoret. Det er utrolig viktig at du selv trives på hjemmekontoret ditt, så ikke legg for lite tid og penger ned i dette.

Du kommer til å tilbringe mye tid foran skjermen, så sørg selvsagt også for flere gode skjermer. Dersom disse tingene klaffer vil det faktisk være mye lettere å komme seg opp om morgenen, og da kommer resultatene selvsagt også mye fortere.

Hjelp til nettbutikk

Du trenger selvsagt også et godt nettbutikkopplegg med tanke på programvare, servere og alt det tekniske. Om du ikke selv har spesielt mye peiling på tekniske ting som dette er det aller beste at du allerede i begynnelsen tar kontakt med et selskap som www.smart-web.no.

Disse vil kunne hjelpe deg veldig godt med oppstarten, og jo tidligere de kommer inn i bildet – desto bedre.

Ofte vil det være mye dyrere, og mye mer tidkrevende, å legge om en løsning som allerede foreligger. Planlegg alt fra begynnelsen, og glem for all del heller ikke å ta kontakt med en SEO ekspert slik at innholdet er tilpasset din målgruppe og dine nøkkelord.