Menu

Hvordan

Barn og unges kunst fortjener et utstillingsvindu, og lovprising fra mer enn nærmeste familie. Mange unge har flotte muligheter i skoletiden til å lære ulike kunstformer, koding i datamaskin verdenen, og kunnskap om utallige materialer og midler som kan inspirere en kunstners øye. Tidlige kunster læres i skolen!

En kunstners blikkfang

Kunstnere, uansett alder, har vidunderlige øyne som ser dybder, farger, fantasier, bilder, linjer, skygger, og potensialer andre ikke alltid får med seg. En av mange fordeler med at vi alle ikke er like! Noen ser flotte halloween kostymer og syns det er topp. Topp fordi det er flott utvalg, og de har kostymer for kjente karakterer, dyr og langt mer. Andre igjen lager alt selv, med tekstiler, garn, tau, farger, sminker og mer. En trenger materialer for å lage kostymer selv og sjelden er det tid nok til slike store prosjekter.

Kostymer, tekstiler og sminke

Kostymer er en måte å vise frem sy-kunst og lignende. Andre måter kan være egen blogg, Etsy, Ebay, Facebook, Pickles eller et av mange vintage nettsteder som finnes. Ikke bare klær, men og kunst som de unge lager kan utstilles og selges. Disse mediene er alle flotte steder å bruke. Invester litt tid på å sette deg inn i ulikhetene, og fordelene for den enkelte. Det er viktig å lære lover og regler som følger de forskjellige mediene.

Hjelp til unge kunstnerne behøver ikke kompliserte løsninger. Hold det enkelt, og vær flink med undersøkelser og spørsmål for å avklare problem kilder.