Menu

Kle opp barna til kunstutstillingen

Barn kan gjerne bli med på kunstutstilling fra tidlig alder, slik at de lærer seg å sette pris på god kunst. Ikke alle barn er like interesserte i kunst, og det må man selvsagt ta hensyn til, men det gjelder ofte bare å finne de rette utstillingene. Barnekunstmuseet er populært, for der ser barna tegninger laget av jevngamle. Barn liker ofte også naturbilder eller utstillinger med dyrebilder, men alle barn er ulike.

Gjør det spesielt

Du kan gjerne gjøre besøket i kunstgalleriet til noe spesielt, for eksempel ved å kle opp familien ekstra fint. For jenter, er juicy couture til barn veldig populært, og her finner du myke, glamorøse og lekne klær i velur og fløyel. Klærne har glade farger og er både behagelige og stilige. Kort og godt så er juicy couture til barn jentenes favorittplagg når de skal føle seg velkledde. Har du en motebevisst jente, vil hun sette pris på disse trendplaggene.

Kjenn barnet ditt

Når det gjelder valg av kunstutstillinger, gjelder det å kjenne barna. Det er ikke alle utstillinger som passer like godt for barn, og det er heller ikke gøy for barna hvis de føler at de ikke forstår kunsten. Snakk med dem på forhånd, eller velg kunst som er håndgripelig. Husk også å snakke med barna om hvordan de skal oppføre seg når de er med på kunstgalleri eller utstillinger. Dette er ikke et sted der det er greit å løpe rundt og leke, så sant det da ikke er en utstilling som er laget for nettopp det.

Utstillinger for barn

Av og til blir det laget egne utstillinger som er beregnet på barn, der de kan ta på skulpturer og kanskje prøve seg på å lage egen kunst. Sjekk hva som finnes av slike tilbud i nærheten av der du bor.

Kunst